BOLIGUDLEJNING
I TRYGGE HÆNDER

Besigtigelse & rådgivning

Vi laver en besigtigelse og vurdering af din bolig og rådgiver omkring fastsættelse af huslejeniveau.

Hvis der er oplagte forbedringer, der kan forbedre potentialet for udlejningen af boligen i markedet, vil du få vores anbefalinger deraf.

Præsentation

Din bolig præsenteres bredt overfor vores lejere, samarbejdspartnere og igennem vores netværk.

Den vil også blive præsenteret professionelt her på siden og på andre portaler, hvor målgruppen søger.

Administration

Vi gør hele processen nem og gennemskuelig for dig, da vi håndterer udarbejdelse af lejekontrakten.

Med os har du tilmed en professionel sparringspartner igennem hele udlejningsforløbet.

Kompetent udlejning af din bolig

Ønsker du at udleje din bolig er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende indledende dialog om dine ønsker og muligheder.

Det gælder især hvis du har en bolig i København eller Nordsjælland, hvor jeg har mange års erfaring med udlejning. Det betyder at jeg kender området, prisniveauet, målgruppen m.m. hvilket jeg bruger til din fordel.

Min store erfaring med udlejning af boliger er fordelt på både private og professionelle udlejere, jeg er især kendt for min præcise værdisætning og omfattende netværk af solide lejere

Min filosofi er at det skal være nemt at være udlejer, så mit fokus er derfor på at håndtere udlejningsprocessen så trygt, enkelt og professionelt som muligt for dig.

Speciale i udlejning af eksklusive boliger

En bolig er ikke bare en bolig, og der er forskel på at udleje en standard 2-værelses lejlighed, og en dyr villa. Sidstnævnte har jeg gennem mange år i branchen gjort til mit speciale.

Både de eksklusive boliger såvel som deres udlejere og lejere er noget ganske særligt. Det handler om mere og andet end blot en bolig – og er mere relateret til følelser, drømme og livsstil.

Vil du høre mere om hvordan jeg sikrer den bedste udlejning af din bolig, så ring 28747035 eller skriv en email

Ring Udlej Søg