ANNETTE ERSTED 
- EKSPERT I EKSKLUSIV BOLIGUDLEJNING

Profil

Jeg ønsker at skabe tryghed og kvalitet igennem hele udlejningsprocessen. Min primære målsætning er, at sikre dig værdi i form af uafhængig og professionel rådgivning.

Derfor prioriterer jeg den personlige kontakt og service meget højt, og har en klar målsætning om, at matche udlejere og lejere, så en udlejning kan starte og forløbe positivt for alle parter. 

Mit fokus er på udlejning af eksklusive boliger i København og Nordsjælland. Jeg søger at være selektiv i, hvem jeg arbejder for og med, og med denne filosofi har jeg gennem min karriere opbygget et stærkt og omfattende netværk af troværdige lejere, udlejere og samarbejdspartnere.

Min erfaring og historik indenfor eksklusiv boligudlejning, har også givet mig et supplerende netværk af professionelle udviklere og ejendomsinvestorer. Den erfaring har jeg opnået gennem snart 10 års arbejde med boligudlejning. Både hos større udlejningsvirksomhed, som selvstændig og senest i ledende rolle med opbygning af udlejningsforretning ved liebhavermægler.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Ring Udlej Søg