VILLA
SKODSBORG STRANDVEJ
Sundudsigt og adgang til privat badebro

UDLEJET

SKODSBORG STRANDVEJ – VILLA MED SUNDUDSIGT OG ADGANG TIL PRIVAT BADEBRO

På strækningen hvor der er uhindret sundudsigt, og med Jægersborg Hegn i baghaven, udlejes denne smukke ejendom som oprindeligt er bygget i 1931. Huset ligger højt og tilbagetrukket fra Strandvejen, og har adgang til fælles privat badebro.

Boligen har indkørsel fra Skovbakken og adresse på Skodsborg Strandvej. Her er den skønneste have og flere terrasser, og fuld udsigt over Øresund med de smukke solopgange.

Her er i alt 161 m2 bolig og 45 m2 underetage med egen indgang. I stueplan rummer villaen dejlig entre, stor stue med karnap mod Øresund. Her er pejs og stuk og i forbindelse hermed en dejlig spisestue med udgang til terrasse mod vest. Køkkenet er dejlig lyst og ligger også i stueplan. Endvidere gæstetoilet i boligen stueetage.

Førstesalen har stort repos med indbyggede snedkerreoler. Soveværelse mod øst og herfra adgang til dejlig terrasse. Her er også et værelse mod vest samt et dejligt badeværelse.

I underetagen som har egen indgang, er der stort værelse mod øst, flere disponible rum samt bryggers med brus og toilet.

I baghaven er der adgang til den dejlige skov ved Jægersborg Hegn. Skodsborg Station ligger tæt ved og ligeledes er Vedbæk Havn og indkøb 5 minutters kørsel derfra.

Huset er nymalet og står lækkert og indflytningsklart.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg