VILLALEJLIGHED
Charlottenlund –
Lille Fredensvej
Villalejlighed på 1. sal med stor solrig terrasse

UDLEJET

CHARLOTTENLUND VILLALEJLIGHED

Meget lækker villalejlighed med attraktiv beliggenhed i Charlottenlund udlejes umøbleret fra 1. september i to år.

Ejendommen er renoveret tilbage i 2019 og boligen ligger på 1. sal af ejendommen og har den skønneste sydvendte terrasse/altan med sol fra morgen til aften.

Du ankommer til charmerende entré med New Yorker vindue mod stue og kig til den dejlige terrasse/altan. Her er adgang til stort køkken med mulighed for spiseplads og herfra adgang til det der i dag benyttes som spisestue.

Her er dejlig stue med adgang til entré, det ene af de to store soveværelser samt spisestuen. Udgang via dobbeltdøre til terrassen som nærmest er en forlængelse af stuen med masser af plads til grill, sol og middage og med fri udsigt over området.

De to store soveværelser har begge klædeskabe og lysindfald fra både ovenlysvinduer og almindelige vinduer mod vest.

Badeværelset har større bruseniche i glas samt vaskesøjle. Der er adgang til loft fra entreen med masser af plads til opbevaring.

Beliggenheden er suveræn med kort afstand til Ordrupvej og Jægersborg Allé samt Charlottenlund Skov og Strandpark samt Bernstorffsparken og Charlottenlund Slotshave til gåture i naturskønne omgivelser. Charlottenlund station ligger få minutters gang fra boligen.

Expats og ingen husdyr foretrækkes.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg