VILLA
Klampenborg – Sølystparken
Skøn villa direkte til sø

UDLEJET

KLAMPENBORG – SØLYSTPARKEN – STOR VILLA NED TIL SØ

Skøn ejendom direkte til sø og beliggende på idyllisk og større sydvendt grund med fri udsigt, og flere terrasser hvorfra den velholdte have kan nydes.

Ejendommen rummer 369m2 samt 140 m2 kælder, og er særdeles veldisponeret og nyligt istandsat med masser af plads til familie og gæster.

Du ankommer til entre med gæstetoilet og stor indbygget garderobe. Herfra imponerende hall med gennemgående indbygget pejs og adgang til den dejlige stue, samt det store lyse køkken-alrum. Køkkenet har hyggeligt spiseområde og adgang fra terrassedøre til ejendommens modsatte side.

Endvidere spisestue med plads til 20 gæster. Her er gennemgående pejs og fra de store foldedøre åbnes der op til haven og den smukke sø udsigt. I stueplan findes også to soveværelser, dejligt bryggers og nedgang til kælderen samt udgang til overdækket terrasse.

1. salen ankommer man til via den smukke trappe og her fortsætter den store hall i et større møblerbart repos med masser af skabe. Her findes også et skønt værelse – i dag benyttet som walk-in closet. Det nyere og lækre rummelige badeværelse har imponerende lys og udsigt til søen fra de to franske altandøre. Derudover stort master-soveværelse med flot udsigt til søen og endnu et badeværelse. Endvidere bagtrappe til værelserne i stueplan.

I kælderen som rummer ca. 140 m2 findes stort rum opholdsrum der i dag benyttes som træningsrum/biograf/teen-age værelse. Her er separat indgang, bryggers, badeværelse, ekstra toilet og flere disponible rum til opbevaring. Derudover lækker vinkælder.

Ejendommen har dobbelt carport og garage til opbevaring.

Tæt ved ligger både skov og strand og med Øresund, Sølyst, Bellevue og Dyrehaven næsten i baghaven, er der masser af muligheder for at opleve naturen.

Der er også kort afstand til Klampenborg og Ordrup station samt indkøb, skoler og sportsfaciliteter.

Boligen udlejes umøbleret for en periode på tre år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg