VILLA
Holte – Margrethevej
Hvidpudset villa på lukket vej

UDLEJET

VILLA – HOLTE

I roligt kvarter på den lukkede villavej Margrethevej, udlejes denne skønne ejendom som oprindeligt er fra 1915 og siden løbende istandsat fra 2007 og frem. Her finder du en storslået have og flere dejlige terrasser hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Indvendigt byder huset på 226 kvm fordelt på tre etager.

I stueetagen bydes du velkommen af lyse opholdsstuer med sildebensparket, pejseindsats og masser af flotte detaljer. Her er også et rummeligt lyst spise-køkken med skydedøre og adgang til en af terrasserne. Fra køkkenet har du direkte adgang til et funktionelt bryggers med ekstra indgang til huset. I stueetagen finder du desuden husets gæstetoilet.

1. salen rummer stort repos der også kan benyttes som et ekstra værelse/kontor. Her er tre dejlige soveværelser samt badeværelse.

I kælderen finder du endnu et badeværelse, høj krybekælder indrettet som vinkælder samt flere gode opbevaringsrum og opholdsrum med egen udgang.

Området byder på godt naboskab, gode skoler og sportsfaciliteter, indkøb i Holte Midtpunkt samt masser af grønne områder og Rude Skov.

Boligen udlejes fra 1. august for en periode på 2-3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg