VILLA
Gentofte – Maltegårdsvej
Nybygget villa på 200 m2

UDLEJET

GENTOFTE NYOPFØRT VILLA

På Maltegårdsvej udlejes meget lækker nyopført villa på 200m2 i to plan. Boligen rummer i stueplan stor entre, badeværelse med brus, skønt bryggers samt køkken-alrum og det ene af de fire soveværelser.

Her er højt til loftet, store skydedøre og vinduespartier og lyset strømmer ind 365 dage om året.

På førstesalen findes repos samt to meget store soveværelser og endnu et værelse. Her er lækkert stort badeværelse med brus og karbad, alt i bedste stilfulde materialer.

Boligen er opført i de bedste materialer inde og ude herunder bl.a.:
Køkken og bryggers fra Køkkensnedkeren i røget eg. Corian bordplader, Miele hårde hvidevarer mv.

Her er sildebensparket udført i select eg og uden knaster og den flotteste indvendige trappe samt Arne Jacobsen inspirerede runde vinduer flere steder.

Badeværelserne har klinker fra det italienske Kronos og inventar ligeledes fra Køkkensnedkeren i røget eg. Også her er der corian bord- og håndvask.

Der er fuld LED belysning leveret af Møller & Rothe og huset er opvarmet via fjernvarme, og forsynet med gennem-strømsvandvarmer (dvs. ubegrænset varmt vand).

Overalt er der zonestyret gulvvarme og her er Nilan flagship ventilationssystem for lydløs ventilation.

Derudover har huset et super indeklima hvor alle vægge er udført i fermazell, og alle vægge og lofter er behandlet med filt. Huset er opført efter alle moderne løsninger i forhold til bæredygtighed og er isoleret med Kingsfoam. Meget lavt varmeforbrug.

Boligen er ved at få anlagt fliseterrasse samt have og der hører nyopført skur med på ca. 15 m2.

Som nabo har du Charlottenlund badminton klub samt rideskolen, og der er kort afstand til Bernstorffsvej samt Charlottenlund og Hellerups mange muligheder.

Ejendommen udlejes for en periode på 2-3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg