VILLA
Charlottenlund – Strandvejen
På lukket stikvej med sundudsigt

UDLEJET

CHARLOTTENLUND – STRANDVEJEN – SUNDUDSIGT

På lukket stikvej og højt beliggende bag Strandvejen tæt ved Skovshoved udlejes denne skønne arkitekttegnede ejendom opført i 2005.

Fra den store lukkede indkørsel med dobbelt carport ankommer du til boligens stueplan. Her er der flot hall med trappeløb til 1. salen samt nedgang til kælderen.

I stueplan er der master soveværelse med udgang til haven samt overdækket terrasse. Fra master soveværelset er der adgang til det ene af badeværelserne. Her er yderligere to store badeværelser samt endnu et badeværelse.

1. salen rummer køkkenet som til den ene side har udgang til terrasse mod øst, stor terrasse mod syd og det skønneste kig fra vinduerne over Travbanen mod vest. Køkkenet er stort med spiseområde og pejs.

I stuen er der via skydedør adgang til endnu en dejlig terrasse med skønt kig over Øresund. På denne etage findes der også et gæstetoilet.

I underetagen findes vin-rum under trappen samt to store opholdsrum og bryggers.

Boligen opvarmes med jordvarme.

Beliggenheden er i top med både Skovshoved havn, Travbanen, skoler, indkøb og offentlig transport tæt ved. Den lille lukkede stikvej fra Strandvejen gør at huset ligger privat og stille.

Udlejes fra 1. august 2023 for en periode på 2-3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg