VILLA
Charlottenlund – Mosehøjvej
Skøn ejendom med pool udlejes

UDLEJET
I det attraktive Mosehøjvejs kvarter udlejes skøn ejendom på parklignende grund og med lækker udendørs pool. Tilbagetrukket fra vejen og med adgang via port ankommer man til ejendommens indkørsel med dobbelt carport. Boligen er i tre plan og rummer fra stueplan stor entré, hall, gæstetoilet og trappe til første salen.

Endvidere meget stor stue med ovenlysvinduer og imponerende loftshøjde. Der er dobbeltdøre og adgang fra flere sider til terrasserne, haven samt pool og loungeområde.

Lækkert nyt Boform køkken med køkken-ø og gaspejs. I tilknytning til køkkenet er der et kontor samt et bryggers.

1. salen har Master-soveværelse med direkte adgang til walk-in bygget i smukt cedertræ samt et dejligt badeværelse med karbad og bruseniche. Derudover er der to store soveværelser, et kammer og endnu et lækkert badeværelse.

I den meget anvendelige kælder er der både viktualierum, vaskerum, opbevaringsrum, the-køkken, opholdsrum med billard/bordtennis, stort opholdsrum med bar og udgang til pool område og endvidere et stort dejligt værelse samt endnu et badeværelse.

Ejendommen udlejes umøbleret og rummer masser af plads – inde som ude til både børn, gæster og det dejlige udeliv i den parklignende have, hvor både pool området med lounge og de mange terrasser skaber dejlige oaser.

Gartner og pool vedligeholdelse er inklusive i lejen.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg