VILLA
Holte
Søllerød Søvej smuk villa med egen badebro til søen

UDLEJET

HOLTE – SØLLERØD – SØVEJ

Skøn totalrenoveret ejendom på 218 m2 og 100 m2 super kælder med direkte udgang i have niveau. Huset er istandsat i lækre materialer og ligger på en 2000 m2 smuk parklignende grund direkte til Søllerød Sø og med egen badebro.

Huset er i tre plan og i stueplan ankommer du til smuk hall med adgang til åbent køkken med køkken-ø og masser af plads til spiseområde. I åben forbindelse er der adgang til to andre dejlige stuer, den ene med udgang til terrassen og med den skønneste udsigt over søen. I stueplan er der også stor entre til den anden side og med egen indgang og her er også et badeværelse.

Husets første sal rummer fire soveværelser og to badeværelser. Master soveværelset har masser af garderobeplads, eget badeværelse og udgang til altan mod søen.

Haven er meget velholdt og nærmest som en park går den mod søen. Her er flere terrasser, privat indhegnet fodboldbane/tennisbane i mindre version og her er et par joller til brug for en sejltur på søen, som også kan benyttes til en dukkert. Endvidere garage og skur.

Holte Midtpunkt, Søllerød, Geels Skov, Furesøen og flere skoler ligger i tæt afstand fra huset. Søvej ligger med søen til den ene side og det dejlige skovområde til den anden. Offentlig transport, adgang til motorvejen, Kongevejen og indkøb ligger i kort afstand herfra.

Boligen udlejes umøbleret fra november 2023 i en periode på 2-3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg