VILLA
HØRSHOLM
SOLSORTEVEJ direkte til Nattergaleengen

HØRSHOLM – SOLSORTEVEJ – VILLA TIL NATTERGALEENGEN

På kanten af Rungsted beliggende for enden af lukket villavej – og med skøn anlagt have og fri udsigt direkte til Nattergaleengen, udlejes velholdt og lys villa.

Boligen rummer 168 m2 bolig og 75 m2 super anvendelig istandsat underetage/kælder.

Ejendommen ligger ugeneret med lang indkørsel og carport med el-ladestander samt integreret stort skur og udhus.

Fra den rummelige entré bydes du velkommen til husets dejlige køkken-alrum med plads til den store familie og gæster. Herfra er der terrassedør med udgang til haven. Stuen er forbundet til køkkenet med dobbelt glasdør og har store vinduer og terrassedøre på hele siden mod haven og med udsigt til engen. Her er brændeovn og masser af plads.

Fra fordelingsgang er der adgang til husets fire soveværelser, det ene master-soveværelse med direkte adgang til badeværelse. De tre andre værelser ligger på siden mod haven og her er endnu et badeværelse.

Underetagen/kælderen rummer stort opholdsrum/gym/kontor med masser af skabsplads. Her er stort vaskerum med bord og håndvask. Endvidere et viktualie/vinrum og her er egen udgang til den ene side af haven.

Her er stor solrig terrasse, masser af smuk beplantning og træer og områdets nok smukkeste udsigt til den grønne eng.

I kort afstand fra huset ligger Hørsholm Idrætspark med bl.a. svømmehal, tennisbaner, fodboldbaner og skøjtehal. Vallerødskolen, Rungsted Gymnasie samt Rungsted Private Realskole og flere daginstitutioner ligger også få minutter derfra. Her er stisystemer til stort set alt, så man er hurtigt rundt i kommunen. NGG Internationale Skole ligger ca. 10 min kørsel derfra.

De dejligste gå-ture over Nattergaleengen og i skoven langs golfbanerne og til Kokkedal Slot samt stranden. Rungsted Hegn, Rungsted Havn og Karen Blixen Museet samt Hørsholm Kirke og Arboretet er nogle af de dejlige steder der også ligger i området, samt indkøb både lokalt i Rungsted og i Hørsholm Bymidte.

Boligen fremstår indflytningsklar og udlejes i op til 3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg