VILLA
CHARLOTTENLUND
KIRSTEN PIILS VEJ

UDLEJET

CHARLOTTENLUND – KIRSTEN PIILS VEJ – VILLA

Klassisk nyrenoveret palævilla i skøn lukket have og med ny lækker træterrasse. Villaen ligger tilbagetrukket på grunden med stor solrig forhave og hyggelig baghave.

Villaen fremtræder istandsat med nyere sort glaseret tegltag, hvidpudsede mure
samt nænsomt restaurerede originale vinduer. Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering inde og ude og fremstår lys og lækker..

Villaen indeholder i alt 200 etagemeter fordelt på stor hyggelig entré samt et tilhørende gæstetoilet. Herfra er der fin højloftet hall med trappeløb til 1. sal og adgang til stuerne og køkkenet.

Fra hallen ankommer du til nyt og lækkert køkken i tidløst design. Fra køkkenet er der adgang til de tre stuer en suite – lyse og højloftede med stuk. Den ene stue anvendes i dag som spisestue og de to andre som dagligstuer med pejs og fløjdøre til sydvestvendt træ terrasse og haven. Fra køkkenet er der også adgang til et praktisk bryggers som har lækker bruseniche, vaske/tørretumbler og håndvask.

På 1. salen er der lagt smukke egetræs sildebensparket gulve og alle radiatorer har elegante
skjulere. Her er stort master soveværelse med indbyggede skabe samt et større børneværelse med egen udgang til stor sydvendt altan med nylagt træ terrasse. Badeværelset er lækkert og lyst og rummer både bruseniche og badekar.

2. salen rummer et fint stort disponibelt værelse (Bemærk at kvadratmeterne for 2. salen ikke er
inkluderet i boligens BBR).

Underetagen består af et lille disponibelt rum som kan anvendes til opmagasinering m.v.

Ejendommen er i forbindelse med renoveringen blevet fuldkommende isoleret. 2. salen udnyttet til nyt lækkert rum, og der er lagt gulvvarme i både entré, bryggers og badeværelser.

Villaen er beliggende på lille rolig sidevej til Ordrupvej med gode indkøbsmuligheder. Der
er gåafstand til Ordrup Station, Sct. Joseph Søstrenes Skole, Ordrup Gymnasium, Dyrehaven, Øresund og Jægersborg alle.

Boligen udlejes fra 1. august 2024 fortrinsvis for en periode på 8-11 måneder, og kan efter aftale lejes i op til 24 måneder. Evt. delvis møbleret.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg