VILLA
CHARLOTTENLUND
SKOVSHOVED Strandvejen med sundudsigt

UDLEJET

CHARLOTTENLUND – SKOVSHOVED – STRANDVEJEN – NYRENOVERET VILLA MED SUNDUDSIGT OG EGEN PARKERINGSPLADS

I det hyggelige Skovshoved udlejes dette totalrenoverede hus med to altaner, sundudsigt og egen parkeringsplads.

Huset der oprindeligt er et skovserhus fra 1899 har fået en gennemgribende luksuriøs renovering og står lækkert og lige til at flytte ind i. Her er lyst, lækkert og god atmosfære.

Gulvene er sildebensparket i eg, og her er stuk, snedkerkøkken med italiensk marmor og hvidevarer fra Gaggenau, og de mange armaturer samt håndtag i messing løber som en rød tråd igennem hele huset.

Endvidere ny el, stikkontakter i messing styres trådløst, og der er gulvvarme på alle fire etager, samt et nyt vvs og kloaksystem. Huset har lave forbrugsomkostninger.

Huset rummer 175 kvm i tre plan samt høj underetage på 64 kvm. I stueplan leder entreen dig ind til det lyse og åbne køkken / alrum. I stueplan findes også et af husets fire badeværelser samt trapper med adgang til underetagen samt de øvrige etager.

På første sal ligger den hyggelige stue, hvorfra der er udgang til stor sydøst vendt altan med flot udsigt over Øresund. Første salen har også et flot badeværelse og to gode soveværelser.

Videre på anden salen findes lækker forældreafdeling med mastersoveværelse, en lille kaffestation,
og egen altan med havudsigt, samt et stort badeværelse med badekar. Ved siden af soveværelset er der et børneværelse, der også kan indrettes som walk-in closet.

Underetagen har med sin egen indgang, gode muligheder både til husets teenager, eller kan anvendes til gæster eller måske et hjemmekontor. Der er to gode rum, et vinrum, samt eget bad i samme elegante stil som de andre i huset. Hele underetagens gulv er dækket med lysegrå marmor i sildebensmønster og har også gulvvarme.

Til ejendommen hører egen parkeringsplads. Boligen ligger midt i Skovshoved, tæt på havn, skov og strand, og den populære Skovshoved Havn med flere spisesteder og samlingsstedet Halgodt.

Boligen kan evt. lejes møbleret. Husdyr på forespørgsel.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg