LEJLIGHED
Vedbæk/Trørød – Rundforbivej
I stueplan med stor terrasse

UDLEJET I den gamle Trørødgård er der etableret 5 skønne nye boliger. Boligen her ligger i stueplan og har stor træterrasse på ca. 45 m2

Fra den store entre ankommer man til denne skønne lejlighed med to soveværelser, lækkert badeværelse samt større køkkenalrum i forbindelse med stuen og herfra åben adgang til endnu en stue. Både fra køkkenalrummet og stuen er der dobbeltdøre med udgang til den dejlige terrasse. Her er snedker køkken fra Oak & Noble, alt er nyt og lækkert.

Til boligen medfølger parkering samt kælderrum. Da ejendommen har gennemgået totalrenovering og tidligere har huset erhverv afventes der ibrugtagningstilladelse, hvorfor dato for indflytning kan rykkes.

Boligen udlejes umøbleret og fremvises efter aftale. Husdyr på forespørgsel. Fotos er 3D og ikke fra den specifikke bolig.

Området byder på indkøb i gå-afstand til Trørød Torv. Vedbæk Havn og Strand er fem minutters kørsel væk, og Trørød Skov samt Caroline Mathilde stien ligeledes i gå-afstand herfra.

Skoler, børnehaver og sportsfaciliteter nås også kort fra ejendommen og Helsingør motorvejen nemt fra Gl. Holte eller Nærum eller Vedbæk afkørslen.

Fremvises efter aftale.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg