LEJLIGHED
Vedbæk – Rundforbivej
På 1. sal med tagterrasse

UDLEJET I den gamle Trørødgård er der etableret fem skønne nye boliger. Boligen her ligger på 1. etage med eget stort indgangsparti og den skønneste tagterrasse på ca. 12m2.

Fra indgangen ankommer man til lejlighedens store entré og herfra er der trapper til selve boligen og det skønne lyse køkkenalrum med udgang til terrassen. Her er fritliggende bjælker og snedker køkken fra Oak & Noble. Der er et dejligt lyst soveværelse med kip og fritliggende bjælker samt endnu et værelse med adgang fra stuen. Endvidere lækkert badeværelse. Der er masser god plads til skabe i entreen.

Boligen udlejes tidsubegrænset. Husdyr på forespørgsel. Der er privat parkering på ejendommen samt mindre kælderrum til boligen.

Området byder på indkøb i gå-afstand til Trørød Torv. Vedbæk Havn og Strand er fem minutters kørsel væk, og Trørød Skov samt Caroline Mathilde stien ligeledes i gå-afstand herfra.

Skoler, børnehaver og sportsfaciliteter ligger i kort afstand fra ejendommen og Helsingør motorvejen nås nemt fra Gl. Holte eller Nærum eller Vedbæk afkørslen.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg