VILLA
Mosehøjvej – Charlottenlund
På parklignende grund

UDLEJET På Mosehøjvej udlejes flot hus beliggende på parklignende grund – privat og ugeneret på vejen.

Ejendommen er på 291 m2 bolig, tegnet af Arkitekt Vagn Hjort og bygget i 1986, og siden til- og ombygget.

Boligen er i to plan med højt til loftet og i forskellige niveauer og har store vinduer og skydedøre mod terrasserne og den smukke have. I bunden af haven er der låge med direkte adgang ind til Ellemosen.

Fra indgangen ankommer du til stor entre hvorfra der er adgang til både bryggers, samt det ene af de store badeværelser. Her er fordelingsgang til de tre soveværelser og endnu et stort badeværelse med loft til kip samt ovenlys., næsten som at stå i et udendørs bad.

Køkkenet er nyt og ligger som køkkenalrum adskilt af køkken-ø med væg, og indrettet så det føles som at sidde på en hyggelig restaurant. Her er også udgang til den store terrasse hvor solen kan nydes hele dagen med udsigt til den store grønne have.

Videre nedgang ad trapper til den øvre stue og derfra et par trin ned til meget stor stue med både brændeovn samt via de store døre udgang til haven og terrassen.

Her er også indgang til det lækre vinrum fra nedre stue.

Der er planlagt indlæggelse af fjernvarme i januar 2023, og alt er klargjort således kommende lejer ikke generes af arbejdet der. Ejendommen har dobbelt garage og udlejes umøbleret fra medio december. Der hører gartner med som står for vedligehold af alle de udendørs arealer.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg