LEJLIGHED
Hellerup – Ahlmanns Allé
penthouse med sundkig

UDLEJET

HELLERUP – AHLMANNS ALLÈ – PENTHOUSE

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes skøn penthouse på 203 m2. Boligen ligger i en smuk renoveret mindre ejendom.

Boligen har fra indgangen indbyggede skabe og derfra ankommer man til det store køkken-alrum med elementer fra Kustomhouse, vinkøleskab og flere lækre detaljer så som New Yorker væg i blotlagte mursten, masser af lys, indbygningsspots og adgang til stor altan med sundkig og med kig til den dejlige have der hører til ejendommen.

I forbindelse med køkken-alrummet er der stue og derfra adgang til forældreafdeling med stort walk-in – også fra Kustomhouse. Endvidere meget lækkert badeværelse med både brus og karbad samt vaskesøjle. I forlængelse heraf stort soveværelse.

I den anden ende af boligen finder man stor stue/kontor/opholdsrum med mulighed for at lave en lækker lounge i den udnyttede plads under de skrå vægge. Yderligere to soveværelser samt badeværelse.

Boligen har fritliggende bjælker, new yorker blotlagte mursten flere steder, plankegulve, elementer fra Kustomhouse i både bad, køkken og walk-in samt corian bordplader, Arne Jacobsen greb mv.

Til ejendommen hører dejlig fælles have med flere terrasser. Tæt ved ligger Strandvejens mange indkøbs, café og restaurant muligheder. Øresund, Hellerup Strand, offentlig transport samt flere skoler og gymnasier er også i tæt afstand fra boligen.

INGEN husdyr. Boligen udlejes umøbleret og fremvises efter aftale.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg