VILLA
Hørsholm – Grønnevang
I Folehavekvarteret

UDLEJET I det attraktive Folehavekvarter tæt ved Folehaveskoven, Arboretet samt indkøbsmuligheder i både Hørsholm og Rungsted – og ikke langt fra Rungsted Havn, Golfklubben samt skoler og sportsfaciliteter – udlejes skøn og meget hyggelig ejendom i tre plan.

Ejendommen byder på stor entre med adgang til større stue hvor der er brændeovn og udgang til træterrasse samt den hyggelige privat have.

Her er nyere køkkenalrum med adgang via dobbelt døre til den store træterrasse både fra køkken og stue. Der er endvidere åben adgang til endnu en hyggelig stue.

På 1. salen møblerbart repos og tre skønne soveværelser. Det ene med samme lækre snedkerindbyggede materiale som i køkkenet – nemlig skuffer på begge sider under halvskrå vægge. Her er dobbelt døre med fransk altan og udsigt over haven. Badeværelse med brus og endvidere masser af indbyggede skabe på repos.

I kælderen som er høj og tør er der bryggers samt adskillige store rum til opbevaring og opholdsrum.

Ejendommen har nyinstalleret varmepumpe og haven og terrassen byder på sol hele dagen og lægger op til hyggelige grillaftener. Endvidere stort haveskur.

Boligen udlejes umøbleret og fremvises efter aftale.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg