VILLA
Hellerup – Henningsens Allé
Nyere villa i to plan

UDLEJET

Meget gennemført og skøn villa opført i 2012 udlejes nu på Henningsens Allé – centralt i Hellerup og i kort afstand til alt.

Ejendommen er i to plan og har gulvvarme overalt. I stueplan meget lækre og nemme at vedligeholde epoxy gulve, og på 1. salen lyse trægulve.

Fra entreen er der adgang til det store køkken alrum, opdelt i to – og alligevel med smukt sammenhæng og med den flotteste fritliggende trappe til 1. salen. Køkkenet er med køkken-ø, Gaggenau hvidevarer og masser af plads til familie og venner. Her er via dobbeltdøre udgang til den ene af de hyggelige terrasser og haven.

Der er sprossede vinduer mod to af siderne og i modsatte ende af stueplanet masser af plads til stue og ophold. Også her er der dobbeltdøre med udgang til terrasse og have.

På 1. salen ankommer du til stort møblerbart repos med udgang til altan og trapper ned til haven. Her er i alt fire soveværelser og større lækkert badeværelse. Både værelser og repos har masser af skabe. I stueplan fra entreen er der adgang til husets andet badeværelse.

Boligen emmer af god stil med lækre materialevalg, flotte specialsyede gardiner og hyggelig stemning. Der er endvidere et stort isoleret skur i haven.

Ejendommen udlejes fra medio april i 2-3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg