VILLA
Hellerup – Almevej
Med bedste beliggenhed

UDLEJET Med suveræn beliggenhed på Almevej og et stenkast fra Maglegårdsskolen, Tranegårdsskolen samt Øregård Gymnasium og Rygårds Internationale skole udlejes 304m2 fantastiske m2 fordelt på to plan samt yderligere 165m2 lækker kælder.

Ejendommen ligger på charmerende anlagt grund med flere terrasser og med små oaser af træer og blomster der indbyder til livet på terrasserne, hvor man kan finde solkroge fra morgen til aften. Ejendommen fremstår meget smagfuldt indrettet med mange lækre detaljer.

Fra mindre entré ankommer man til skøn hall med trappe til 1. salen. I stueplan er der badeværelse, stort kontor/værelse, tre store stuer/spisestue – og/eller bibliotek. Der er udgang til terrasserne fra flere sider og fra det hyggelige køkken er der ligeledes udgang til den ene af terrasserne hvor aftenerne kan nydes.

1. salen rummer fire store soveværelser, det ene med udgang til balkon. Der er separat toilet samt yderligere et badeværelse med både kar og brus.

I den meget anvendelige og flot istandsatte kælder er der badeværelse, to store disponible rum med masser af skabsplads – lækkert mindre fitness er ligeledes indrettet her og der er separat udgang, bryggers samt to gode værelser/opholdsrum – geniale til gæster eller teens der har brug for lidt ekstra plads.

En meget charmerende bolig med plads til den store familie.

Området byder på alt fra skoler samt sportsfaciliteter som fodbold, padel- og tennisbaner. Der er grønne områder og parker og indkøb samt offentlig transport tæt ved.

Boligen fremstår i meget flot stand og fremvises efter aftale.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg