RÆKKEHUS
Gl. Holte – Gassehaven
Søllerød Naturpark

UDLEJET Skønt rækkehus i det populære “Gassehaven” – beliggende lige op til Søllerød Naturpark, som består af 300 ha fredede grønne områder med Søllerød Golfklub som direkte nabo.

Områdets smukke natur ved Høje Sandbjerg og Søllerød Naturpark, kan nydes gennem stisystem, som giver gode muligheder for skønne gå- og cykelture. Derudover er man kun en kort cykeltur fra Øresund og sandstranden i Vedbæk eller Skodsborg.

Området byder på flere gode skoler, daginstitutioner, naturlegepladser, samt mange fritids- og kulturtilbud.

“Gassehaven” er tegnet af arkitekten Palle Suenson og med en loftshøjde på ca. 5 meter, som forbinder de gule murstensbygninger. Boligen rummer 148 kvadratmeter i to plan.

Indgang via hyggelige forhave hvor man ankommer i en rummelig entré hvorfra der er adgang til husets hjerte – det store højloftede køkken-alrum med. Et fantastisk rum med trappe til 1.sal, hvor der er en dejligt åbent plateau med masser af lysindfald og view over området. På 1. salen endvidere en stue samt stort soveværelse.

I underetagen er der en stor spiseplads i forbindelse med køkkenet – og der er udgang til både forhave og baghave. I stueplan endvidere to dejlige store værelser samt to skønne badeværelser.

Der er carport og skur med opbevaring til ejendommen og boligen står lys og indflytningsklar.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg