Villa
Frederiksberg
Frihedsvej – Den hvide by – byggeforeningshus

UDLEJET

FREDERIKSBERG – FRIHEDSVEJ – DEN HVIDE BY

I det attraktive område, Den hvide by med de hyggeligste byggeforeningshuse udlejes denne skønne bolig på 144 m2 i stue og 1. sal samt yderligere udnyttet tagetage og lækkert anneks hvor der er eget badeværelse.

Fra entreen træder du ind i huset der i stueplan har et dejligt køkkenalrum med udgang til terrasse og charmerende have hvor der også er en meget hyggelig overdækket terrasse. Fra køkkenet er der også åbnet op mod stuen hvorfra der er udgang til haven på den anden side. I stueplan endvidere lækkert nyt gæstetoilet og fra trappen ankommer du til første salen der rummer tre soveværelser og stort badeværelse med kar og brus.

På anden salen er der endnu et værelse i dag benyttet som stue/tv-stue/opholdsrum. Fra haven er der indgang til det hyggelige velindrettede anneks som i dag benyttes som teenageværelse med eget badeværelse.

Området byder på det bedste af Frederiksberg og naboskabet er hyggeligt på Frihedsvej. Der er kort afstand til Frederiksberg Have og Søndermarken, og det er tæt ved indkøb, skoler og offentlig transport.

Boligen udlejes umøbleret for en periode på 2-3 år.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg