VILLA
Charlottenlund – Strandvejen
Stor villa med sundkig

UDLEJET For enden af blind ligger denne velholdte villa med skøn have, som byder på masser af plads og hyggelige kroge. Her er flere store solrige terrasser med sol fra morgen til sen aften.

Villaen er særdeles velholdt og flot istandsat over årene og indeholder lys rummelig hall med indbyggede skabe samt trappeløb til 1. sal. Her er gæstebadeværelse og bryggers. Fra hallen er der åben forbindelse til husets smukke lyse køkken/alrum og med gulvvarme i de smukke naturstens gulve og herfra udgang til terrasse og haven.

I stueplan finder du endvidere to store stuer, hvoraf den ene i dag anvendes som kontor. Herfra har du via dobbelt døre indgang til den hyggelige stue med synlige lofts bjælker, pejs og udgang til haven.

1. salen rummer tre store værelser hvoraf det ene er master bedroom med eget privat badeværelse og udgang til fransk altan. Herudover rummelig tv-stue med fritlagte bjælker og masser af lys fra de store vinduer.

På 2. sal er der yderligere 37 m2 som ikke er medtaget i boligarealet (ikke godkendt til beboelse), et skønt rum med udsigt til Øresund.

Omgivelserne byder på stranden ved Charlottenlund Fort, Charlottenlund skov og gode shopping muligheder på Jægersborg Allé. Derudover ligger ejendommen i gåafstand til Skovshoved Skole og Skovshoved Havn.

Boligen udlejes umøbleret.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg