VILLA
Charlottenlund
Dronning Louises Vej – Liebhaver villa

UDLEJET

CHARLOTTENLUND – DRONNING LOUISES VEJ – LIEBHAVER VILLA

Gennemført luksus på 304 m2 bolig samt 202 m2 super underetage med bl.a. fitness rum. Ejendommen er fra 2017 og lavet i de bedste materialer – gennemtænkt og kompromisløst. Her er både genvex og opvarmet dobbelt garage.

Fra stueplan ankommer du til smuk hall hvor dobbelte døre fører ind til køkkenalrummet som også ligger i forlængelse af stuen der med sine snedkerindbyggede reoler og pejs danner et hyggeligt rum for hele familien. Fra køkkenet er der også direkte udgang til terrassen og den smuk anlagte have. I stueplan endvidere bryggers, gæstetoilet samt stort værelse/kontor.

Første salen har fire dejlige soveværelser, det ene master soveværelse har lækkert walk-in og her er dobbeltdøre til den franske altan mod haven. Meget stort og smagfuldt badeværelse med dobbelt vask, badekar og brus. Tre dejlige børneværelser og endnu et badeværelse

Underetagen har med sine 200 m2 både fitness rum, opholds/tv/legerum til børnene, badeværelse, to værelser, bryggers og separat udgang.

Den dobbelte garage er opvarmet, her er port fra gaden, skur og dejlig have hvor solen kan nydes fra morgen til aften.

Området er i Viggo Rothes Vej kvarteret. Tæt ved Øresund, Charlottenlund Fort, offentlig transport og indkøb på Jægersborg Allé.

Ejendommen kan overtages i januar 2024 og lejes for en to – tre årig periode.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg