Vedbæk/Trørød, Rundforbivej lejlighed i to plan med eget havestykke

I den gamle Trørødgård er der etableret fem skønne nye boliger. Boligen her er som den eneste i to plan og har stort havestykke på ca. 140 m2 samt nyanlagt træterrasse til.

Fra indgangen ankommer man til lejlighedens entré og herfra gang med adgang til det ene soveværelse. Videre finder man lyst og hyggeligt køkken/alrum i åben forbindelse til endnu en stue/værelse.

Der er dobbeltdøre to steder fra med adgang til terrassen og haven der går omkring boligen så solen kan nydes hele dagen.

Her er snedker køkken fra Oak & Noble, alt i hårde hvidevarer, flotte gulve og lys og luft.

I boligens underetage hvor noget af det er godkendte BBR m2, er der lækkert badeværelse med adgang til bryggers/teknik rum hvor vaskemaskinen og tørretumbleren også står. Her er et stort depotrum samt større værelse mod haven. Der er masser af plads til skabe eller møblerbart område under trappen.

Der er privat parkering på ejendommen. Boligen udlejes tidsubegrænset – husdyr på forespørgsel.

Området byder på indkøb i gå-afstand til Trørød Torv. Vedbæk Havn og Strand er fem minutters kørsel væk, og Trørød Skov samt Caroline Mathilde stien ligeledes i gå-afstand herfra.

Skoler, børnehaver og sportsfaciliteter ligger også kort fra ejendommen og Helsingør motorvejen nås nemt fra Gl. Holte, Nærum eller Vedbæk afkørslen.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Ring Udlej Søg